السبت، 12 يناير 2013

ساندويتش الكرواسان

عادة بنعمل الساندويتشات باستخدام الخبز البلدي العادي أو الخبز الفينو أو التوست لكن ليه مانجربش نعمل الساندويتشات بتاعتنا باستخدام الكرواسان ده سيعطينا مذاق جديد للساندويتش وتغيير .
بنجيب الكرواسان السادة ونفتحه من الجنب ونضع فيه شرائح من الجبنة الرومي أو اللانشون أو البسطرمة أو الجبنة البيضة مع شريحة خفيفة من الخيار وشريحة رفيعة من الطماطم ، وممكن نقدم بجانبها زيتون أخضر وزيتون أسود ، ولو حبينا ممكن نقدم كمان كوب من عصير البرتقال .