بحب قوي الطرق السهلة والسريعة في الطبخ والتي تعطيني مذاق مميز .
المكونات :
ريش لحم
ملح
فلفل أسود مجروش
بصل مقطع حلقات
زيت ذرة
الطريقة :
المكونات :
ريش لحم
ملح
فلفل أسود مجروش
بصل مقطع حلقات
زيت ذرة
الطريقة :
- في الأول أسخن الفرن .
- أدق اللحم بالمدق الخاص باللحم .
- أحضر صينية فرن وأفرش حلقات البصل فيها ، ثم أرص فيها ريش اللحم ، والريش أصفها بجانب بعض بقدر الإمكان وأحرص اني لا أضع الريش فوق بعض علشان لو عملت كده الريشة اللي تحت صحيح حتستوي لكن مش حتتحمر.
- وكل ريشة أتبلها بملح وفلفل أسود من الجهتين ، ثم أضع الزيت على اللحم .
- أضع ربع كوب ماء في الصينية وأغطيها بورق ألمونيوم وأدخلها فرن حار 260 ْم على الرف الأوسط لمدة نصف ساعة ، بعد ذلك أشيل الغطاء الألمونيوم وأتركها حتى تتحمر .
- ممكن أقدم معاها رز بالشعرية ، وكمان حلو قوي لو أعمل بجانبها بطاطس مشوية بالفرن لإن الفرن كده كده حيكون شغال فأستفيد منه بالمرة .
وبالهناء والشفاء ،،،