الأربعاء، 3 يوليو 2019

طبق بيض بالكرنب

المكونات :
بيض - كرنب بنفسجي - بصل أحمرمقطع أهلة رفيعة - جزر مبشور - فلفل رومي مخرط  - قليل من الجرجير المخرط - زيت ذرة

الطريقة :
  • في مقلاة نضع الزيت + البصل ونقلب ، وبعدين ننزل عليه بالجزر ثم الفلفل الرومي ثم الكرنب مع التقليب إلى أن يطرى ، وميزة الكرنب البنفسجي إنه بيستوي بسرعة لكنه بيلون البيض ويمتاز بطعمه الجميل وكمان هو مفيد للصحة 
  • نضيف الجرجيرمع التقليب
  • في طبق نضع البيض + الملح + الفلفل الأسود وأنزل به على خليط الكرنب لكن مهم جدا انه الكرنب يكون نضج وأصبح طري قبل اضافة البيض فالبيض ما بياخدش وقت علشان يستوى .

وبالهناء والشفاء ،،،